Ποιοι είμαστε;

Το κατάστημα μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην οποία υπάρχει μια πολύ σημαντική δύναμη που μας δίνει μεγαλύτερη προοπτική σαν κατάστημα. Υπάρχει ένα σύνολο από συναισθηματικούς παράγοντες για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας ώστε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη τους μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας.

Μοιραζόμαστε όλοι ένα κοινό σκοπό και όραμα απέναντι στα χτυπήματα της κρίσης καθώς αγωνιζόμαστε καθημερινά με προσωπικό αγώνα για την μακροπρόθεσμη δέσμευση με τους πελάτες μας.

Τέλος, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας περιορίζουμε τα κόστη της επιχείρησης για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές εν μέσο κρίσης.

Το κατάστημα μας

Το κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση 3 γενεών που δραστηριοποιείται γύρω από τις σόμπες, τα είδη υγραερίου, τα είδη οικιακής χρήσης, αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές εδώ και τρεις δεκαετίες. Έχοντας εξυπηρετήσει όλες τις περιοχές της Μαγνησίας, Θεσσαλίας, Β. Ευβοίας, αλλά και των Σποράδων στο παρελθόν, η πολυετής πείρα μας, μας καθιστά έμπιστους και υπεύθυνους. Από το 1983 μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε να λειτουργούμε στην πόλη του Βόλου. Εάν επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα θα πειστείτε ότι η εξυπηρέτηση, η τεχνογνωσία άλλα και η ποιοτική επιλογή των προϊόντων, μας καθιστούν ένα από τα καλύτερα και πιο εξειδικευμένα καταστήματα του χώρου μας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα το οποίο λειτουργεί από το 2016 και συνεχώς εξελίσσεται, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που αφορούν κυρίως:

Βρείτε μας στο χάρτη